Меню

  Климентови Дни 2023 - 60 години Биологически Факултет - 9-11 ноември, София

  09.11.2023

  Уважаеми Партньори и Приятели,

  Каним ви да станете част от следващото значимо събитие, на което ще имаме възможността да отпразнуваме заедно юбилейна годишнина, а именно Международна конференция Климентови Дни 2023г – 60 години Биологически Факултет на Софийски Университет Св. Климент Охридски, която ще се състои от 9-ти до 10-ти ноември в Парк-хотел „Москва“, София.

  Основни теми, които ще бъдат повдигнати, са биоразнообразието, молекулярната биология и биотехнология, екологията и устойчивото развитие. Елате да разберете повече за новите проекти, за младите умове, които стоят зад тях, за преподавателите и тяхната неизчерпаема енергия да будят духа на науката, не само в рамките на България, а и по цял свят!

  RIDACOM за пореден път има честта да бъде основен партньор на събитието, затова не пропускайте да посетите и щанда ни, където ще научите повече за нашия принос - проекти, цели и мисията ни да подпомагаме развитието на научната и образователната дейност. Ако сте млад специалист в процес на обучение или познавате такъв, заповядайте да разберете как можете да станете част от нашия екип, получавайки възможност за придобиване на професионални умения в разнообразни области в сферата на природните науки.

  По време на един от малкото научни форуми, посветени изцяло на представянето на младите ни специалисти и техните постижения, освен щастието се запознаете с техните знания, ще имате и възможност да присъствате и на сателитен научен симпозиум MAPBIO, където основна тема ще бъдат лечебни и ароматни растения за иновативни биоактивни продукти.

  Както традицията повелява, по време на събитието сме подготвили за Вас атрактивни забавления, които с лекота ще Ви върнат назад във времето, ще Ви предизвикат да покажете своите артистични умения и състезателен дух.

  Елате да отпразнуваме заедно годишнината на една от най-емблематичните институции в България, дала толкова много на науката!

  Очакваме Ви!  Файлове за изтегляне:
  Изтегли RIDACOM Program