Меню

  Втора Национална Конференция по Ваксинопредотвратими Заболявания - 10-12 ноември 2023, София

  10.11.2023

  Уважаеми партньори и приятели,

  Не остана много време до края на 2023-та година, не останаха и още много възможности за нашите невероятни срещи, изпълнени със знания, забава, и страхотни емоции, неизменна част от водещите научни и медицински конференции в страната и региона. Затова запазете датите 10-12 ноември 2023, сега. Ние от RIDACOM, заедно с Фондация Астра Форум имаме удоволствието да ви поканим да се присъедините във Втора Национална Конференция по Ваксинопредотвратими Заболявания. Събитието е организирано по инициатива на фондацията, съвместно с националните представителства на УНИЦЕФ и СЗО в България.

  Целта на тази научна среща е да събере на едно място водещи специалисти в различните области на ваксинопредотвратимите заболявания (профилактика, диагностика и терапия), за да се подобрят качеството и продължителността на живот в името на устойчивото развитие на обществото чрез способите на науката.

  Събитието е насочено към общопрактикуващи лекари, специалисти от областта на педиатрията, акушер-гинеколози, инфекционисти, епидемиолози, микробилози, вирусолози, специализанти, докторанти и студенти. Очакваме във форума да вземат участие присъствено над 200 и през стрийминг над 150 медицински специалисти от цялата страна.

  Нашият екип има честта и удоволствието да бъде партньор на събитието и ще вземе своето активно участие по всички актуални теми.
  В научната програма очаквайте:

  • Количествено определяне на вирусния товар на HPV - нов биомаркер за оценка на риска от развитие на рак на маточната шийка” - проф. д-р Иванка Димова
  • Комбинация от две редки мутации в M-гена на SARS-CoV-2 при пациенти с продължителен COVID-19" - доц. д-р Велислава Терзиева

  Акцент в нашето представяне ще бъдат:

  • Експресна диагностика на инфекциозни заболявания
  • Точна, надеждна и бърза диагностика на респираторни инфекции, за правилно лечение и контрол на разпространението им
  • Иновативни решения за диагностика на HPV

  Разбира се, и в това иновативно събитие сме подготвили за вас атрактивни забавления, които с лекота ще ви пренесат в една модерна лаборатория, ще ви предизвикат да покажете своите артистични умения, или пък състезателен дух.

  Повече информация за събитието може да откриете тук:

  https://astraforumfoundation.org/vtora-nacionalna-konferenciq/

  Следете платформите ни за винаги актуална информация относно всички наши активности!

  Ще се радваме да бъдем заедно част от това изключително събитие, създавайки топли спомени и придобивайки ценни нови знания и умения, за да допринесем за създаването на едно по-добро и стабилно бъдеще!

  Очакваме Ви