Меню

  Академия по молекулярна патология и персонализирана медицина „Рак на белия дроб“ - 04 - 06 Април 2024

  04.04.2024

  В периода 04.04 – 06.04.2024 ще се състои седмо поред издание на Академия по Молекулярна Патология и Персонализирана Медицина като фокусът тази година ще бъде „Рак на белия дроб“. Участие в събитието ще вземат водещи специалисти в областта на диагностиката, лечението и проследяването на пациенти с диагнозата рак на белия дроб.

  В последните години все повече биомаркери се въвеждат за изследване, които насочват към прилагането на по-ефективни таргетни терапии, което води до удължаване преживяемостта при тези пациенти.

  RIDACOM е компания със специален фокус в областта на персонализираната медицина, работеща върху имплементирането на методи и решения, които позволяват по-прецизно насочване към правилната терапия на база на индивидуалните характеристики на всеки човек.

  Тази година имаме удоволствието да бъдем един от основните партньори на събитието и да вземем участие в научната програма като представим най-съвременната и чувствителна техника при изследването на биомаркери в тъканни проби и проби течна биопсия – системата Crystal Digital PCR™ (Stilla Technologies).

  Дигиталният PCR се превърна в златен стандарт при анализът на биомаркери, представени в ниска честота, даващ възможност за тяхното количествено определяне и проследяване във времето.


  КАКВО МОЖЕ ДА ОЧАКВАТЕ ОТ НАС ПО ВРЕМЕ НА СЪБИТИЕТО?

  • Гост-лекция в основната програма: “Скрининг за мутации в EGFR гена в проби течна биопсия с високо-мултиплексни панели чрез системата Crystal Digital PCR™“ – ще разберете как с Crystal Digital PCR™ може да осигурим едновременно скрининг за широк набор от мутации без да правим компромис с чувствителността на детекция на нашия анализ
  • Ще представим клинични данни и резултати от използването на панел за анализ на 32 соматични мутации в EGFR гена
  • Ще разкажем за Nio™+ Digital PCR - следващо поколение система за дигитален PCR на Stilla Technologies – осигуряваща най-висока степен на мултиплексност, използвайки 7 флуоресцентни канала за детекция
  • Запознайте се с нашето портфолио тестове за digital PCR и Real-Time PCR, осигуряващи детекция на мутации в EGFR, KRAS, NRAS, BRAF, PIK3CA и други биомаркери
  • MicroSight MSI® - определете статуса на микросателитна нестабилност лесно чрез Real-Time PCR

  В развлекателната част от програмата сме подготвили Quiz игри, както и възможност да се включите в конкурса “PipetteArt – transforming science into art” - създайте своя шедьовър, използвайки най-прецизните майсторски четки – пипетите на CAPP и IKA.

  Запознайте се с нашата програма с всички активности като разгледате прикачения файл.

  Очакваме Ви в периода 04.04 – 06.04 в хотел „Рамада“ София.

  Последвайте нашата Facebook страница за информация относно всички предстоящи събития и наши активности.

  Очакваме Ви!  Файлове за изтегляне:
  Изтегли Програмата на RIDACOM - Академия по молекулярна патология и персонализирана медицина