Меню

  XV Национален конгрес по клинична микробиология и инфекции на БАМ - 17-19 май 2017 г.

  17.05.2017

  През 2017 традиционният Национален конгрес по клинична микробиология и инфекции на Българска асоциация на микробиолозите ще се проведе между 17 и 19 май в Парк хотел Москва. За пореден път всички, които са посветили професионалния си живот на борбата срещу инфекциите и подобряване на Българската медицина, ще имат възможността да научат последните новости в сферата, както и да представят своите постижения.

  Заповядайте на XV Конгрес по Клинична Микробиология и Инфекции (17-19 Май, Парк Хотел Москва, София)

  RIDACOM вече 10 години е компания №1 в областта на микробиологията, но тази година за пръв път ще Ви представим цялото си портфолио фокусирано върху диагностиката на причинителите на инфекциозни заболявания и тяхното лечение.

  Ще имате възможност да видите демонстрации на различни иновативни решения и оптимизации за микробиологичната практика.

  Очаквайте от нас отново най-доброто и най-новото от света на микробиологията в следните направления…

  >>Идентификация на микроорганизми – уникално разнообразие от индивидуални решения:
  • Aвтоматизирани и мануални биохимични идентификаци – бързи, точни, лесни и достъпни!
  • MALDI ToF система за идентификация. Единствената, при която алгоритмът на идентифициране включва както анализа на микробните мас-спектри, така и данните за генетичните последователности на микроорганизмите. Това подобрява значителни идентификацията в сравнение с всички останали MALDI ToF.
  • PCR за идентификация на множеството от причинителите на инфекциозни заболявания. Включително и мултиплекс китове за откриване на до 20 различни вида с един анализ.
  • ELISA за бактерии, паразити и вируси. Надеждни и лесни за отчитане съпроводени с обучение и въвеждане на метода във Вашата лаборатория.
  • Бързи тестове – огромно разнообразие с отлично качество. Изключително точни и подходящи за скининг или потвърждение в определени случаи.

  >>Антибиотична чувствителност и резистентност – най-доброто от цял свят:
  • Най-голямото разнообразие от дискове с антибиотици и антимикотици, включително и най-новите антибиотици
  • Вече може да избирате между: HIMEDIA и MAST, така сами ще може да откриете своите предпочитания към 2 от най-големите производители.
  • MIC – лесен, достъпен, точен и надежден! Открийте най-голямото разнообразие от тестове за минимални инхибиращи концентрации. Ако се чудите, кой метод да изберете, заповядайте да Ви покажем кой тест се препоръчва от EUCAST и как бързо и лесно той да стане достъпен за Вашите пациенти!
  • Гранични стойности – запознайте се с решенията за определяне на гранични стойности съгласно националния и европейски стандарт.
  • Резистентност – очаквайте официално представяне на най-пълното ни портфолио от тест системи за фенотипно, ДНК и спектрално откриване на механизми на резистентност, представени в различни методи и формати през Септември! Но ще може да получите повече информация и по време на конгреса.

  >>Култивиране, микробен и вирусен растеж, биотехнологични процеси, кръвни продукти
  • Знаете ли че… можем да предложим хранителна среда за всеки известен микроорганизъм от най-качествените и чисти суровини, произведена по най-модерните и иновативни технологии за да осигурим оптимални условия за растеж и развитие.
  • Най-голямото разнообразие от хранителни среди, добавки, пептони и хидролизати, с най-разнообразни форми, опаковки и области на приложение.

  >>Иновации в микробиологията
  • Елате и вижте – ще демонстрираме различни системи които повишават точността, улесняват работата и документират резултатите от микробиологичните изпитвания.
  • Идеи как да подсигурите и автоматизирате, най-критичните процеси от които зависят точните резултати.

  >>ELISA китове
  • Искате ли да Ви запознаем с атрактивната ни листа от китове за бактериология, паразитология и вирусология? А желаете ли да станете част от нашата кампания кит на ½ цена + безплатно обучение и въвеждане на метода във Вашата лаборатория? Ще се радваме да Ви разкажем повече…

  >>Молекулярна диагностика
  • Всичко …което искате да знаете … което Ви е необходими, или Ви е трудно да намерите. Проектиране на лаборатории с различни капацитет … възможност за детекция на от 1 до 20 различни причинителя с 1 кит. Атрактивни предложения на достъпна цена! Нови приложения и тест китове. Персонализирани решения за всяка лаборатория.

  >>Приложения в индустрията:
  • Знаете ли че… от 2005 година RIDACOM е най-големият доставчик в индустриалната микробиология?
  • Микробиология на води – последни новости при филтрация, култивиране и идентификация
  • Микробиология на храни – бърза идентификация на патогени и вируси – уникални решения с приложения в индустрията
  • Микробиология на фармацевтични и козметични продукти – не само всичко необходимо, а мнооого повече
  • Последни новости, методи, стандарти и автоматизации

  >>>И много други малки и големи възможности да Ви бъдем полезни!

  Не пропускайте и страхотните ни изненади!!!
  - Томбола за спечелване на турбидиметър DENSILAMETER за автоматичното отчитане на мътност по МакФарлан
  - Гости от Франция - Aurélie MULLER ще бъде тук за да Ви демонстрира последните иновации за микробиология от www.interscience.com/en
  - Демонстрация на много нови апарати и тестове
  - Изяло обновения ни щанд, специално за Вас
  - … и много други
  Запишете среща с експерт от екипа ни в удобен за Вас ден и час за да Ви бъдем максимално полезни.

  Очакваме Ви: XV Конгрес по Клинична Микробиология и Инфекции (17-19 Май, Парк Хотел Москва, София)

  Можете на научите повече за събитието на официалния сайт на БАМ: https://www.bam-bg.net/index.php/bg/pokana/36-congress-bg/congress-news-bg/77-xv-congress