Меню

  3-та Международна конференция рационално оползотворяване на природни продукти - 18-21 октомври 2017 г., Банско

  18.10.2017

  RIDACOM ще вземе участие в третата международна научна конференция: Рационално Оползотворяване на Природни Продукти: от Растението до Фармацевтичната Лавица, която ще се проведе на 18-21 Октомври 2017 г. в гр. Банско.

  Повече от 350 участника, между които и световно известни експерти и гост-лектори, от 60 различни държави, ще споделят най-новите разработки в областта. Допълнително ще обменят опит и идеи, а също така ще намерят нови възможности за бъдещи колаборации.

  Не пропускайте възможността да посетите щанда на фирма RIDACOM, за да разгледате пълното продуктово портфолио на водещи биотехнологични производители, като: HiMedia Laboratories, DNA-Technology, Capricorn Scientific, Canvax Biotech, TERRAGENE и други и да получите специализирана информация за конкретни изделия, като: среди и реактиви за култивиране и микроразмножаване на растения; реактиви и консумативи за фитопатология; индикатори за контрол на стерилизация; среди и реактиви за култивиране на клетъчни линии; консумативи реагенти и китове за молекулярна биология; китове и реактиви за изолиране и амплификация на нуклеинови киселини; а също така и лабораторно оборудване и специализирана апаратура.

  Нашият екип Ви очаква!

  За повече информация, моля посетете сайта на събитието: http://www.icnpu.com/2017/