Меню

  Изложба "Агар Арт" - 11 април - 11 май 2018 г., Национален природонаучен музей при БАН, София

  11.04.2018

  След двете успешни издания на конкурса „Агар Арт“, екипът на RIDACOM, Списание „Българска наука“, Националният природонаучен музей при БАН и ARUNA PR Advisory имат удоволствието да ви поканят на първата изложба, посветена на изкуството с микроорганизми!

  През 2016 година RIDACOM и Списание „Българска наука“ организираха първия в България конкурс за рисунка с микроорганизми „Агар Арт“. Той е вдъхновен от рисунката на редактора на списание „Българска наука“ Росица Ташкова, предизвикала огромен интерес в социалните мрежи. Поради големия интерес към конкурса, през 2017 година проведохме второ издание, на което взеха участие 25 екипа от микробиолози от цялата страна, които представиха 140 произведения от различни микроорганизми.

  От 11 април до 11 май всички гости на Националния природонаучен музей ще имат възможността да разгледат творбите на микробиолози от цяла България, участвали в двете изданията на конкурса „Агар Арт“.


  Откриването на изложбата ще се състои на 11 април от 17 часа във фоайето на Националния природонаучен музей в гр. София (бул. Цар Освободител 1). Неговите гости ще се срещнат с някои от авторите на изкуство в петри, както и с екипа на RIDACOM.

  Очакваме Ви!