Меню

  XIV-ти Конгрес на българските микробиолози с международно участие - 10-13 октомври 2018 г., Хисаря

  10.10.2018

  Уважаеми Партньори и Приятели,

  Между 10 и 13 октомври 2018 г. в Хисаря ще се проведе Четиринадесетия Конгрес на българските микробиолози с международно участие. По време на конгреса ще бъдат представени най-новите открития на български и европейски учени, работещи в различни области на микробиологията.

  В конгреса ще вземат участие специалисти, работещи в областта на клиничната и ветеринарна микробиология, контрола и безопасността на храните, вирусологията, инфекциозната имунология, микологията, промишлената микробиология и микробните биотехнологии, почвената микробиология, растителната микробиология.

  RIDACOM е компания №1 в областта на микробиологията и биологичните науки и по традиция ще Ви очакваме за да Ви представим последните достижения в микробиологичната диагностика и последните новости в направленията: микробиология, молекулярна биология, вирусология, генетика, биотехнологии, фармация, качество и безопасност на храните, ветеринарна диагностика, клетъчна биология, имунология, микробиология на води и околна среда и др.

  Ще Ви демонстрираме някой от най-актуалните си апарати и ще може да заявите демострации на място във Вашата лаборатория, както и да научите повече за предстоящите ни обучителни семинари и кампании!


  Както обикновено сме подготвили за Вас и редица изненади:

  • Изложба на рисунки от микроорганизми - Агар Арт, ще гостува на конгреса
  • Премиера на DeNovix в България - наноспектрофотометър и флурометър No. 1 в света ще бъде тук за Вас. Ще можете да заявите и участие в DeNovix Challenge
  • Специален подарък от нас за всеки гост на конгреса
  • Демонстрация на някой от най-актуалните ни апарати
  • Чаша ароматно италианско кафе за всички наши гости и приятели

  В страницата на конгреса имате възможност да се запознаете с програмата, участниците и темите, които ще бъдат представени.

  Следете www.RIDACOM.com и нашата Facebook страница за интересни новини около конгреса и нашето участие!

  Очакваме Ви на 10 октомври 2018 г. хотел Аугуста, Хисаря!