Меню

  Международна научна конференция Климентови дни - 8 и 9 ноември 2018 г., Софийски университет „Св. Климент Охридски“

  08.11.2018

  През ноември RIDACOM партнира на едно от най-важните ежегодни мероприятия в Биологическия факултет на Софийския университет "Св. Климент Охридски"- Международната научна конференция Климентови дни.

  Климентови дни 2018 е посветена на 130-годишнината на Университета. В рамките на конференцията, която ще се проведе между 8-ми и 9-ти ноември, ще бъдат представени работи в сферата на:

   ·Биоразнообразие и биологично образование;

   ·Молекулярна биология и биотехнологии;

   ·Екология и устойчиво развитие.

  По време на конференцията RIDACOM ще представи продукти от своето обогатено портфолио за молекулярна биология, както и интересни нови продукти, специално разработени за лабораторни упражнения и учебни цели.


  Сред основните приоритети на RIDACOM са работата с и за младите учени и бъдещите специалисти на България. Международната научна конференция Климентови дни е събитие от голяма важност и един от многото примери за доброто сътрудничество между компанията и Биологическия факултет.

  В сайта на конференцията Климентови дни ще откриете информация за програмата и темите, които ще бъдат представени. Следете сайта на RIDACOM, както и нашата Facebook страница за информация за нашето участие и изненадите, които сме подготвили!  Файлове за изтегляне:
  Изтегли International Scientific Conference Kliment's Days 2018 - Program