Меню

  V-ти Национален Конгрес по Имунология – 25-28 октомври 2018 г., Пловдив

  25.10.2018

  От 25 до 28 октомври 2018 г. в хотел “Империал” – гр. Пловдив ще се състои Петият национален конгрес по имунология, както и Петото международно училище по имунология ”Черно море” (V BSIIS), предназначено за начинаещи изследователи, докторанти и специализанти.

  Конгресът се организира от Българското дружество по имунология и Българската асоциация по клинична имунология, с подкрепата на Фонда за научни изследвания и фирма RIDACOM. На конгреса ще гостуват лектори от Австрия, Англия, Германия, Испания, Норвегия, Чехия, Унгария и САЩ.

  По време на Петото международно училище по имунология ”Черно море” 12 лектори от страната и от чужбина ще представят атрактивна програма в сферата на фундаменталната и клинична имунология. Участието в училището е напълно безплатно, като покрива конгресната такса за младите учени, желаещи да вземат участие и в конгреса.

  Заповядайте да видите постерите и да чуете интересните лекции в области като Механизъм и регулация на имунния отговор, Имунология на репродуктивността, Инфекции и имунитет, Автоимунитет, Имуноонкология и много други.

  Може да намерите по-долу прикачена и програмата на събитието.  Файлове за изтегляне:
  Изтегли Fifth National Congress of Immunology - Program