Меню

  69th Panhellenic Conference of the Hellenic Society of Biochemistry and Molecular Biology - 23-25 ноември 2018 г., гр. Лариса, Гърция

  11.12.2018

  В периода 23-25-ти ноемрви, RIDACOM ще вземе участие на 69th Panhellenic Conference of the Hellenic Society of Biochemistry and Molecular Biology. Събитието ще се проведе в хотел Империал, град Лариса в Централна Гърция.

  Това е една от най-голямите и престижни научни конференции, провеждани в Гърция. Събитието се организира от Гръцкото общество по биохимия и молекулярна биология (HSBMB) - инициатива, започнала през 1971 г. от 23-ма амбициозни учени, работещи в сферата на биохимията и биофизиката. Днес обществото наброява повече от 500 члена, работещи в Гърция и зад граница, споделящи общи идеи и организиращи редица конференции, които събират на едно място учени от цялата страна.

  Целта на конференцията е да бъдат представени последните открития в света на науката и младите учени от пределите на странта и извън нея да покажат своите научни работи.

  Основните направления, които тази година ще бъдат разгледани са от света на Молекулярната биология, Биохимията, Генетиката и Биотехнологиите.

  RIDACOM ще запознае гостите на събитието със своето обширно портфолио от висококачествени продукти и услуги в областта на лабораторната диагностика, биология, химия и медицински науки.

  Основен акцент ще бъде поставен върху:

  DTprime Real-time PCR instrument;
  DeNovix DS-11 FX+ spectrophotometer and fluorometer;
  TurboCycler 2 – Thermal Cycler;
  Wee PCR – Thermal Cycler;

  Автоматични микропипети и много други реагенти и консумативи!

  Заповядайте, очакваме ви!