Меню

  Обучителен Практически Семинар Микробиология на Фармацевтични Продукти RIDACOM & Microbiologics - 3-4 октомври 2019 г., София, България

  03.10.2019

  Уважаеми Партньори и Приятели!

  Екипът на RIDACOM има огромното удоволствие да Ви поканим на уникалния по рода си двудневен практически обучителен семинар на тема „Микробиология на фармацевтични продукти и Тестове за растежоспособност“.

  Събитието ще се проведе на 3-ти и 4-ти октомври 2019 година в Center for Applied Studies and Innovation – CASI, София съвместно с Microbiologics Inc, USA.

  Основният фокус на семинара ще бъде върху добрите практики за работа при тестовете за растежоспособност, съчетани с качествения контрол на хранителни среди и решения за идентификация на микроорганизми.

  На Вашето внимание съвместно със специалните ни гост лектори от Microbiologics и HiMedia Laboratories ще представим и демонстрираме най-добрите практики при тестовете за растожоспособност и идентификацията на микроорганизми, както и множество иновативни продукти и технологии, не само улесняващи микробиологичната работа, но и гарантиращи точни, възпроизводими и документирани резултати.

  Част от акцентите ще бъдат:

  • Лиофилизирани щамове микроорганизми – лицензиран дериват на АТСС, с проследимост до референтния щам, лесни за употреба в 2 лесни стъпки. Качествени и количествени в готовност и очакване на теста за растежоспособност
  • Хранителни среди за микробиология – осигуряване на безкомпромисно качество. Формати и опаковки гарантиращи – удобство, сигурност и стандартизираност
  • Идентификация на микроорганизми – системи и тестове за бърза и лесна идентификация на микроорганизми
  • Иновативни решения за мембранна филтрация – 1, 2, 3....6…12… позиционни системи за мембранна филтрация – огромно разноообразие и множество конфигурации
   ..................и много други вълнуващи и интригуващи лабораторни решения…

  В практическата част, всеки от Вас ще има възможност да изпробва и работи с високотехнологични и иновативни апарати и продукти, от най-утвърдените в световен мащаб производители, като Eppendorf, CAPP, HiMedia Laboratories, Scientific Industries, Rocker, Erba Diagnostics, Thermo Fisher и други.

  Ще бъдат представени и демонстрирани редица световни иновации – не пропускайте възможността да ги видите и изпробвате!!!

  Предстоящият семинар е подходящ за специалисти от микробиологичните лаборатории, за R&D специалисти, за лабораторни специалисти от отделите за осигуряване на качеството и за мениджъри във всички отдели на фармацевтичните компания.

  След първия обучителен ден за всички участници в семинара ще бъде организиран коктейл, където в приятна обстановка, на по питие и лека вечеря ще има време и настроение за дискусии между колеги и партньори с общи професионални интереси.

  Всички участници ще получат ваучери за 20% отстъпка за избрани продукти от портфолиото на RIDACOM.

  Внимание!!! Местата за предстоящото събитие са ограничени и предварителното записване е задължително. Ще очакваме с нетърпение Вашето потвърждение, за да можем да се погрижим за безупречното провеждане на семинара.

  Срока за записване е 15/09/2019 и местата ще бъдат запълвани на принципа първи записан – първи в списъка с участници.

  Бихме желали да отбележим още веднъж, че семинара е изцяло с практическа насоченост и всеки един участник ще бъде въвлечен в лабораторната работа.

  Очаквайте оповестяване на програмата на 13 септември.

  За повече актуална информация и събития може да посетите нашата Facebook страница.  Файлове за изтегляне:
  Изтегли Покана Семинар RIDACOM 03-04.10
  Изтегли Програма Семинар RIDACOM 03-04.10