Меню

  Обучителен Практически Семинар: Приложение на real-time PCR при контрола на качеството и безопасност на храни RIDACOM & R-Biopharm - 25 октомври 2019 г., София, България

  25.10.2019

  Уважаеми Партньори и Приятели!

  Екипът на RIDACOM има удоволствието да Ви покани на уникалния по рода си практически, обучителен семинар - "Приложение на real-time PCR при контрола на качеството и безопасност на храни", фокусиран върху приложението на PCR в реално време при изпитванията на храни и напитки.

  Семинарът ще се проведе на 25 октомври 2019г., в Center for Applied Studies and Innovation – CASI, София съвместно с партньорите ни от R-Biopharm AG.

  Основният фокус ще бъде върху употребата на молекулярно биологични методи и в частност PCR в реално време, при изпитванията за качество и безопасност на храни и напитки, ползите, предимствата и възможностите за рутинното приложение на метода.

  На Вашето внимание съвместно с нашият гост лектор от R-Biopharm, ще представим и демонстрираме най-добрите практики при изолиране на ДНК, подготовка и детекция на ДНК, както и множество иновативни продукти и технологии, не само улесняващи лабораторната работа, но и гарантиращи точни, възпроизводими и документирани резултати.

  Част от акцентите ще бъдат:

  - Цялостни решения и компетенции при въвеждане на молекулярно биологични методи при изпитванията за качество и безопасност на храни и напитки

  - Детекция на патогени, вируси, ГМО, алергени, фалшификации и други - бързо, точно, надеждно, а вече и достъпно

  - Иновации при пипетирането

  - ..................и много други вълнуващи и интригуващи лабораторни решения…

  В практическата част, всеки от Вас ще има възможност да изпробва и работи с високотехнологични и иновативни апарати и продукти, от най-утвърдените в световен мащаб производители, като Eppendorf, CAPP, HiMedia Laboratories, Scientific Industries, DNA Technology, Benchmark Scientific, DeNovix, Accuris, Genolution и други.

  Ще бъдат представени и демонстрирани редица световни иновации – не пропускайте възможността да ги видите и изпробвате!!!

  Предстоящия семинаи е подходящ за специалисти и мениджъри по контрол на качеството, специалисти от микробиологични лаборатории и лаборатории за изпитване на храни, води и напитки, за мениджъри от всички отдели в производства от хранително-вкусовата индустрия и ръководители на лабораторни звена.

  След семинара ще бъде организиран коктейл, където в приятна обстановка на по питие ще има време и настроение за дискусии между колеги и партньори с общи професионални интереси.

  За подробна информация следете нашата страница във Facebook RIDACOM.

  Не пропускайте да разгледате и другия ни семинар от практичната, обучителната сесия - "Детекция на хранителни патогени с real-time PCR" – 24 октомври 2019г.  Файлове за изтегляне:
  Изтегли Покана Семинар RIDACOM 25.10
  Изтегли Програма Семинар RIDACOM 25.10.2019