Меню

  Обучителен Практически Семинар: Ветеринарна диагностика чрез real-time PCR RIDACOM - 14 ноември 2019 г., София, България

  14.11.2019

  Уважаеми Партньори и Приятели!

  След изключително успешните предходни семинари, екипът на RIDACOM с най-голямо удоволствие Ви кани на последения за тази година, уникален по рода си, практически обучителен семинар на тема "Ветеринарна диагностика чрез real-time PCR", фокусиран върху приложението на PCR в реално време при диагностиката на инфекциозни заболявания при животните.

  Семинарът ще бъде изцяло с практическа насоченост и ще се проведе на 14 ноември 2019г., в Center for Applied Studies and Innovation – CASI, София.

  Основният фокус ще бъде върху употребата на молекулярно биологични методи и в частност PCR в реално време, при диагностиката на инфекциозни заболявания при животните, предимствата и възможностите за рутинното приложение на метода.

  На Вашето внимание съвместно с нашите международни гост лектори, ще представим и демонстрираме най-добрите практики при изолиране, подготовка и детекция на НК, както и множество иновативни продукти и технологии, не само улесняващи лабораторната работа, но и гарантиращи точни, надеждни, възпроизводими и документирани резултати.

  Част от акцентите ще бъдат:

  - Цялостно портфолио от китове за детекция на инфекциозни заболявания

  - Възможности за персонализиране и изработване на китове по поръчка за специфични нужди и цели

  - Цялостни решения и компетенции при въвеждане на молекулярно биологични методи при диагностиката на инфекциозни заболявания при животните

  - Автоматизации и оптимизации при изолиране на НК

  - Иновации при пипетирането

  - DeNovix DS-11 FX+ - най-чувствителният спектрофотометър/ флуорометър за микрообеми. Носител на наградите Scientists’ Choice Awards за 2017г. и 2018г. и Platinum Seal of Quality Award.

  - И много други вълнуващи и интригуващи лабораторни решения…

  В практическата част, всеки от Вас ще има възможност да изпробва и работи с високотехнологични и иновативни апарати и продукти, от най-утвърдените в световен мащаб производители, като Eppendorf, CAPP, HiMedia Laboratories, Scientific Industries, DNA Technology, Benchmark Scientific, DeNovix, MTCBio, Genolution и други.

  Ще бъдат представени и демонстрирани редица световни иновации – не пропускайте възможността да ги изпробвате!!!

  След семинара ще бъде организиран коктейл, където в приятна обстановка на по питие, ще има време за дискусии между колеги и партньори с общи професионални интереси.

  Внимание!!! Местата за предстоящото събитие са ограничени и предварителното записване е задължително.

  Свържете с нас за повече информация и регистрация.

  Следете ни и очаквайте актуална информация и на страницата ни във Facebook.  Файлове за изтегляне:
  Изтегли Покана за семинар 14.11.19г