Меню

  XVIII Национален конгрес по клинична микробиология и инфекции на БАМ - 30.09-02.10.2020г.

  30.09.2020

  Уважаеми Партньори и Приятели,

  Остава по-малко от месец до откриването на XVIII-ти конгрес по клинична микробиология и инфекции (30.09-02.10.2020г., Парк-хотел Москва, София). Въпреки отлагането на конгреса, наложено от извънредната епидемиологична обстановка в страната, той все пак ще се състои под необходимите предпазни мерки. Всички специалисти ще имат възможността да представят своите постижения, да осъвременят познанията си и да сверят часовника си за новите иновации и технологии в сферата.

  RIDACOM вече повече от 10 години е компания №1 в областта на микробиологията! За поредна година ще Ви очакваме, за да Ви представим последните достижения в микробиологичната диагностика и последните новости ...


  Ще се радваме да уговорим предварителни срещи с Вас за да можем да Ви бъдем максимално полезни и да коментираме конкретни въпроси, които Ви вълнуват. Ще имате възможност да видите демонстрации на различни апарати и иновативни решения за оптимизации за микробиологичната практика, да участвате в томбола за спечелване на диспенсър за антибиотични дискове и разберете, какви други изненади сме подготвили за Вас.

  Основните движещи точки на конгреса ще бъдат:

  1. Микробна лекарствена резистентност (антибиотици, антипротозойни, антивирусни и антимикотици)
  2. Инфекции на респираторния тракт и туберкулоза
  3. Зоонози с епидемичен риск и управление на биориска
  4. Сексуално предавани инфекции
  5. Ваксинопредотвратими инфекции
  6. Инфекции причинявани от храни и води
  7. Векторно-предавани инфекции
  8. Инфекции, свързани с медицинското обслужване и инфекции при имунодефицитни състояния и заболявания

  Пълната програма по дни и часове можете да видите тук.