Меню

  71-вата Ежегодна Конференция на Гръцкото Общество по Биохимия и Молекулярна Биология - 26-28 ноември 2021 г., гр. Атина, Гърция

  26.11.2021

  Уважаеми Партньори и Приятели,

  За нас е удоволствие, че имаме възможността да участваме в 71-вата Ежегодна Конференция на Гръцкото Общество по Биохимия и Молекулярна Биология (HSBMB), която ще се проведе в град Атина, Гърция, Конгресен център NCSR “Demokritos”, 26-28 ноември 2021 г.

  Както всяка година, конференцията HSBMB събира над 1000 участници и допринася за взаимодействието между изследователски екипи от гръцки учени, работещи в различни области на науките за живота, както в Гърция, така и в чужбина, представя работата на млади гръцки изследователи и подчертава последните изследвания напредък на национални и международно утвърдени учени.

  71-вата конференция HSBMB е отворена за всички съвременни области на човешката и нечовешката биохимия и молекулярна биология, включително структура и функция на макромолекулите, развитие и клетъчна сигнализация, клетъчна организация и функция, генна експресия и биология на РНК, молекулярна и клетъчна основа на човешките заболявания, системна биология и биоинформатика, биотехнологии и синтетична биология.

  Свързан със 71-та конференция на HSBMB е 8-ият форум на младите учени на HSBMB, който беше много успешно организиран от независима комисия от млади изследователи и се провежда на същото място на 25 ноември 2021 г.

  Ще се радваме да Ви посрещнем на щанда на RIDACOM на конференцията. Подготвили сме забавни игри, в които можете да спечелите награди и да се забавляваме заедно, но също така да обмените знания и да създадете много нови контакти.

  Намерете повече информация за събитието ТУК.  Файлове за изтегляне:
  Изтегли 71st HSBMB Conference Agenda