Меню

  ​“Modern microbiology - a challenge for improving quality of life - 75th anniversary of the Stephan Angeloff Institute of microbiology” - 14 март 2022г.

  14.03.2022

  Уважаеми Партньори и Приятели,

  На 14 март ще се проведе конференцията “Modern microbiology - a challenge for improving quality of life - 75th anniversary of the Stephan Angeloff Institute of Мicrobiology”, в която с най-голямо удоволствие за пореден път ще се присъедини и RIDACOM.

  RIDACOM отличена като "Най-добре развиваща се компания" за 2020г., има честта и удоволствието да вземе участие и да подкрепи това значимо събитие. За добрата атмосфера на празника сме подготвили множество изненади: Продуктови премиери, Революционни технологии, Атрактивни промоции и други…

  Малка част от тях:

  • Как да идентифицирате микроорганизми за минути? Запознайте се с AUTOF MS 1000 MALDI-ToF, разполагащ с най-голямата база данни от над 15 900 щама.
  • Пребройте и оценете жизнеността на клетките с минимални усилия БЕЗ консумативи, с помощта на патентована технология DirectPipette™ на DeNovix, отличена с платинен знак за качество от „Select Science”. Не пропускайте възможността да се регистрирате при нас, за да участвате в томболата за спечелване на уникален платинен модел CellDrop™.
  • На живо: Автоматични пипети с уникален дизайн - новите IKA PETTЕ наградени от German Design Award в категорията „Отличен продуктов дизайн - индустрия”.

  Като участници в конференцията ще може да се възползвате от нашите ексклузивни промоционални предложения в сферата на клетъчното култивиране и молекулярната биология, покриващи широк спектър от продукти за Вашите научни постижения.

  Студентите и млади учени са повече от добре дошли! Не пропускайте юбилейната научна сесия, както и възможността да се срещнете с нас и да получите повече информация за това как да стартирате кариерата си по най-добрия начин, ставайки част от стажантските програми на RIDACOM. И както винаги сме подготвили за вас специални изненади!

  Заповядайте на 14 март 2022г. в зала “Марин Дринов” (сградата на БАН-Администрация), където ще Ви очакваме в приятна атмосфера на чаша ароматно кафе, за да обсъдим Вашите лабораторни нужди и световните тенденции в сферата… и да поставим прекрасен старт на новата седмица!

  Очакваме ви!

  С най-добри пожелания,

  Екипа на RIDACOM  Файлове за изтегляне:
  Изтегли Програма - 75 години Институт по микробиология - БАН