Меню

  Церемония по награждаване на победителите от IV Национален Агар Арт конкурс - 27 януари 2023

  27.01.2023

  След почти 5-годишна пауза националният конкурс Агар Арт се завръща. Ще го отбележим с празнично тържествено събитие, организирано съвместно със София Тех Парк и iGEM Bulgaria, на което ще Ви очакват уникална атмосфера, вълнуващи игри, изненади и награди.

  Интригуващата програма на церемонията включва:

  • Историята на българския микробиолог-вдъхновител на Агар Арт конкурсите от първо лице
  • Успешната история на вдъхновяващите преподаватели от Катедра по микробиология и имунология на МУ-Пловдив за провеждането на ежегодните локални конкурси Агар Арт сред студентите
  • Разказите на миналогоднишни победители за ключа към успеха им в конкурса и любовта към микробиологията и изкуството
  • Интригуващи игри със специални награди
  • Тържествено oбявяване и награждаване на победителите в IV Национален Агар Арт Конкурс
  • Коктейл & Pipette Art

  Приятната и приятелска атмосфера ще позволи да се запознаете и забавлявате заедно с участниците в конкурса, както и да срещнете български учени, микробиолози, участници и победители от предходните Агар Арт надпревари. Очакваме на събитието с приоритет всички предишни и настоящи участници в конкурса, но и всички приятели и почитатели на микробиологията.

  Най-лесният и сигурен начин да запазите своето място и да бъдете сред официалните гости на събитието е като се включите в конкурса до 18.01.2023!

  Събитието ще се проведе на 27.01.2023, от 16:30 в София Тех Парк, сграда Инкубатор, зала Venue.

  Поради ограничения брой места присъствието на събитието изисква предварителна регистрация. С приоритет ще бъдат регистрирани участниците в конкурса.

  Регистрация за участие в събитието може да направите на този линк:

  Регистрационна форма за участие в церемонията по награждаването на победителите от IV Национален Агар Арт Конкурс (google.com)

  Моля попълнете изчерпателно информацията, за да бъде валидна регистрацията Ви.

  Потопете се в света на микробиологията и бъдете част от магията на науката!

  Очаквайте скоро и официална програма за награждаването на IV Национален Агар Арт Конкурс тук, както и във Фейсбук събитието на този линк: https://www.facebook.com/events/698045968445765

  Очакваме Ви с нетърпение!