Меню

  33-ти Европейски конгрес по Клинична Микробиология и Инфекциозни Болести ECCMID - 15-18 април, 2023 г., Копенхаген, Дания

  15.04.2023

  Тази година 33-ият по ред ECCMID конгрес на Европейската общност за клинична микробиология и инфекциозни болести (ESCMID) ще се проведе в Копенхаген от 15 до 18 април.

  ECCMID се провежда ежегодно през пролетта и привлича над 14 000 участника. Признат е от академичните и клиничните среди, както и от индустрията, като най-големият европейски конгрес за представяне и обсъждане на изследвания в областта на клиничната микробиология и инфекцията.

  Конгреса предлага широка гама от сесии, сред които симпозиуми, образователни семинари, куизове, интерактивни и постерни сесии, в които водещи екперти представят актуални и разнообразни теми от сферата на клиничната микробиология, инфекциозните болести и контрол на инфекциите.

  ECCMID е конгрес, който индустрията подкрепя чрез спонсорирани симпозиуми, както и голяма и обширна изложба на лабораторно оборудване, диагностични инструменти и фармацевтични продукти.

  Като една от водещите компании в Европа и регионален лидер на Балканите със своята експертиза и уникално портфолио от иновативни и традиционни решения за микробиологияна диагностика за 9ти пореден път ще вземем активно участие във всички мероприятия на конгреса.

  Повече информация за събитието можете да получите от официалния сайт.