Меню

  Онлайн семинар - Legionella - Detection & Quantification in WATER samples - 11 май 2023 г.

  11.05.2023

  Присъединете се към нас за нашия ОНЛАЙН семинар на тема "Legionella - Detection & Quantification in WATER samples", който ще се проведе на 11 май в 11:00 ч. изцяло на английски език.

  По време на тази сесия ще придобиете ценна информация за най-новата PCR технология за тестване на Legionella, както и много други възможности.

  Нашият екип от експерти ще разкрие най-новите открития в технологията за тестване на Legionella и ще сподели своя опит в индустриалната диагностика.

  Уебинарът ще обхване следните теми:

  • Детектиране и количествено определяне на Legionella, позволяващо резултати само за 4 часа според ISO 12869:2012, на фона на културалния метод според ISO 11731:2017, който отнема 10-14 дни.
  • Запознаване с авангардно решение, което Ви позволява да откривате, диференцирате и количествено определяте Legionella spp, L. pneumophila и L. pneumophila serogroup 1, в един тест.
  • Проучване на количествени резултати, показани в genomic units/mL, могат да ви осигурят най-точните и надеждни данни, които да насочат вашето решение.
  • Демонстрация на самия анализен процес, който е проектиран да бъде прост, като тестването се извършва директно от мембраната след филтриране, за да се минимизира рискът от замърсяване.
  • Научете за процеса на диференциране на живи/мъртви клетки, който предоставя критична информация за жизнеспособността на бактериите. Това ще Ви позволи да управлявате по-ефективно потенциалните рискове за здравето.
  • В допълнение към самата технология, уебинарът ще обхване и практически съображения като избор на оборудване и имплементиране на PCR технологията във всяка лаборатория.

  Опитните професионалисти на RIDACOM ще Ви осигурят знанията и експертизата, от които се нуждаете, за да бъдете актуални в областта на индустриалните анализи.

  Независимо дали вече извършвате молекулярна диагностика или просто сте любопитни за възможностите, този уебинар е за вас. Не пропускайте възможността да научите повече за иновативни диагностични методи и свързаните с тях разходи.

  Като се регистрирате сега безплатно, можете да направите първата стъпка в революционизирането на вашето тестване за Legionella и също така да получите сертификат за участие.

  Очакваме с нетърпение да Ви видим там!

  Участие може да заявите на следния линк: https://forms.gle/cbHQChfTYCTdowfV7