Меню

  XV Национална Конференция по Клинична Лаборатория - 29 септември - 01 октомври 2023

  29.09.2023

  В периода 29 септември – 1 октомври 2023 в Гранд Хотел Пловдив ще се проведе XV Национална конференция по клинична лаборатория.

  За поредна година събитието ще събере водещи специалисти в областта на лабораторната медицина, за да обменят знания и опит върху лабораторните методи, клинични маркери, съвременни тенденции и практики в клиничната лабораторна медицина.

  Лабораторната медицина има ключова роля за медицинската диагноза и вземането на важни стратегически решения относно подхода на лечение и клинично поведение към пациента.

  RIDACOM има удоволствието да бъде партньор на конференцията и нашият лъчезарен и експертен екип ще се радва да ви посрещне на място.

  Част от нашите акценти и продукти на фокус ще бъдат:

  • RIDACOM & INSTAND за осигуряване на качеството в клиничната лаборатория. Проверката и контролът са висша форма на доверие. Вече повече от 2 години RIDACOM и INSTAND работим съвместно за осигуряване на качеството в диагностичните лаборатории. INSTAND разполага с богато портфолио от над 350 програми за външен качествен контрол на голям брой параметри, а нашите специалисти могат да подпомогнат Вашето лесно и успешно участие в целия процес.
  • Молекулярна диагностика - съвременната лабораторна диагностика е немислима без наличието на молекулярните методи. Нашето портфолио предлага най-комплексната и разширена диагностика на инфекциозни причинители, установяване на генетични заболявания и предразположенения, детекция на фармакогенетични биомаркери.
  • Автоматизации в лабораторната диагностика – научете как лесно може да автоматизирате всеки един процес в лабораторията, както и да въведете цялостна интеграция на всички отделни процеси в лабораторията – от приемането на пробите до крайния резултат.
  • Запознайте се с нашето портфолио от имунологични, хематологични и биохимични анализатори – съвременните интелигентни решения в тази област се отличават с компактност в дизайна, гъвкавост по отношение на броя проби и комбинация от едновременно анализирани тестови параметри, както и с наличието на готови за употреба тест реагенти.

  За да съчетаем полезното с приятното сме подготвили много приятни изненади, които ще може да откриете в рамките на нашата изложбена площ.

  Очакваме Ви от 29 септември до 1 октомври 2023 в Гранд Хотел Пловдив.