Меню

  2-ра Международна Конференция по Растителна Системна Биология и Биотехнология ICPSBB 2023

  25.09.2023

  В периода от 25-ти до 27-ми септември ще се проведе "2-ра Международна Конференция по Растителна Системна Биология и Биотехнология" в новия кампус на Център по растителна и системна биология и биотехнология (ЦРСББ), гр. Пловдив. Събитието ще събере учени от цял свят, които ще ни представят най-новите си постижения и изследвания в областта, а основни теми ще са абиотичен и оксидативен стрес, биоинформатика, изчислително моделиране, биотехнология, еволюционна биология, генетика и геномика, молекулярна биология, молекулярно размножаване, сигнализиране и развитие на растенията, и биология на растителните системи.

  RIDACOM има честта да бъде партньор на събитието, а нашият екип от млади професионалисти по традиция ще се погрижи за доброто настроение на всички участници. За вас сме подготвили атрактивна програма, с която не само ще представим нашето изчерпателно портфолио в сферата, а и ще ви поканим да се включите в интересни активности, с които да разнообразим преживяването. Повече информация за програмата и участниците в ICPSBB 2023 може да намерите тук.


  Част от нашите основни акценти по време на събитието ще бъдат:

  • Колкото по-малко, толкова по-точно! – демонстрация на DeNovix Microvolume Spectrophotomter/Fluorometer– най-точният и прецизен спектрофотометър-флуориметър за микрообеми ДНК и РНК, отличен с престижните награди “Platinum Seal of Quality” от SelectScience и Scientists Choice Awards
  • Цялостни решения за всички нужди на растителните тъканни и клетъчни култури
  • PipetteArt – защото науката е и изкуство!
  • Plant QUIZ Game

  Не пропускайте възможността да запечатате добрите моменти, прекарани заедно с нас, печелейки много и интересни награди. Следете каналите ни в Instagram и Facebook, откъдето може да се информирате за всички вълнуващи събития, на които ни предстои да се потопим заедно в необятния и красив свят на науката!

  Oчакваме ви!