Меню

  Коледни промоции 2019 от RIDACOM

  18.12.2019

  Уважаеми партньори и приятели,

  Благодарим Ви за поредната година, в която ни се доверихте, в която заедно вървим напред и постигаме целите си!

  За нас през 2019 година се случиха невероятни неща, свързани с развитието на нашата компания. Щастливи сме, че бяхте част от тях и рамо до рамо с нас във всички събития, конгреси, обучителни семинари и че успяхме да заедно да се преборим с предизвикателствата. Знаете, че можете да разчитате на нас да открием най-добрите решения за Вашата ежедневна работа, от най-базови диагностикуми и консумативи, до високо специализирана апаратура от най-ново поколение. Многобройни са вече изцяло оборудваните и реновирани лаборатории от нашия екип. Многобройни са и клиентите, които разчитат на нас за консултация или поддръжка на лабораторна апаратура.
  Наша цел е да направим достъпни водещите технологии и последните иновации в сферата на лабораторните изпитвания.

  В края на тази година сме приготвили за Вас атрактивни промоции, по повод успешното завършване на 2019 г. и предстоящите Коледни и Новогодишни празници. Възползвайте се от възможността да закупите апарати и аксесоари от марките Capp, Eppendorf, DNA-Technology, Blue-Ray, Benchmark, Mast, Rocker, Euromex и много други с до -25% отстъпка.

  Светли празници на Вас и Вашите близки, бъдете здрави и щастливи! Бъдете готови за много изненади и през новата 2020!  Файлове за изтегляне:
  Изтегли Коледни Промоции 18.12.2019г - 03.01.2020г