Меню

  Бърз тест за детекция на COVID-19 върху повърхности

  19.11.2020

  Уважаеми партньори и приятели,

  Щастливи сме да Ви информираме, че RIDACOM продължава да разширява продуктовото си портфолио от методи за тестване на COVID-19.

  Съвместно с партньорите ни от ProGnosis Biotech, представяме на вашето внимание, иновативния и уникален по рода си бърз тест, Surface Ag 2019-nCoV, откриващ вируса SARS-CoV-2 в проби от повърхности.

  За разлика от взискателната лабораторна среда на PCR методиката, Rapid Surface Ag 2019-nCov използва иновативен и изключително бърз метод, откриващ нуклеокапсидния протеинов антиген (NP) на SARS-CoV-2 в опаковки от хранителни продукти и върху голям набор от повърхности (метал, пластмаса, стъкло, неръждаема стомана и т.н), които са неизменна част от всяка работна среда.

  Поради своя лесен и ясен протокол за работа, теста не изисква никакво специално оборудване и дава резултати в реално време само след 10 минути!

  Допълнителна информация за характеристиките и детайлна процедура за работа с Rapid Surface Ag 2019-nCov, може да откриете в прикачените файлове.

  Rapid Surface Ag 2019-nCov може да се превърне в ценен инструмент за хранителната промишленост, като предоставя надежден и рентабилен начин за контрол на хигиената, и поддържaнето на верига от доставка на храни, гарантирано свободни от COVID-19.

  Тестът може да бъде изключително полезен както в секторите на здравеопазването и хранителната индустрия, така и в търговския, хотелиерския и ресторантьорския бизнес, позволявайки на компаниите да наблюдават и смекчават разпространението на COVID-19 в своите съоръжения и да поддържат безопасна работна среда за всички по веригата.

  Напомняме Ви, че в настоящата критична ситуация работим извънредно с удължено работно време и възможност за връзка с нас и в почивните дни!

  Не се колебайте да ни потърсите при възникнали въпроси и нужда от съдействие!  Файлове за изтегляне:
  Изтегли Rapid Ag Surface
  Изтегли Rapid Covid_surface_Working_Procedure