Меню

  Промоционални цени през месец май на бързите тестове за COVID-19

  11.05.2021

  Уважаеми Партньори и Приятели,

  Надяваме се, че сте се насладили на заслужените дълги почивни дни и сте заредени с приятни емоции и пълна готовност отново да се грижите за здравето на Вашите пациенти!

  Този месец ние от RIDACOM се грижим да направим още по-достъпно тестването за COVID-19, като предоставяме -20% отстъпка на бързите тестове в рамките на условията на Великденската ни промоционална кампания, удължена до 31 май включително.

  От началото на пандемията RIDACOM предоставя най-висококачествените и надеждни решения, създадени за диагностика и борба с COVID-19 и ги доставя своевременно на своите партньори в страната и чужбина, при най-добрите ценови условия и в най-кратки срокове!

  Логично нашите тестове (SD Biosensor) влизат в списъка с одобрени от МЗ Антигенни тестове за диагностика в страната, както остават едни от двата одобрени от СЗО тестове за откриване на антигени на COVID-19.

  Възползвайте се от кампанията и закупете нашите най-търсени предложения с -20% отстъпка, а именно:

  • SD Biosensor - STANDARD Q COVID-19 Ag Test - първият одобрен от СЗО и Министерство на Здравеопазването бърз имунохроматографски тест за качествено откриване на специфични антигени на SARS-CoV-2.
   https://ridacom.com/products/view/7517

  ! India variants (B.1.617 & B.1) Свържете се с нас за да получите актуална информация относно най-новото клинично проучване на SD Biosensor, доказващо високата специфичност и чувствителност при рекомбинантния N протеин от индийските щамове, имащ същата граница на откриване. Чувствителността на STANDARD ™ Q не е засегната от щамовете в Индия. Допълнителен анализ показва, че има висока хомология в сравнение с Wuhan-Hu-1 - 99.52%!


  КАКВО НОВО !?!

  • GeneFinder COVID-19 Ag Rapid Test - безкомпромисно качество от OSANG Healthcare, Korea.

  · Чувствителност - 96.70%

  · Специфичност – 99.00%

  https://ridacom.com/products/view/7548

  ОПИТАЙТЕ СЕГА!

  • 2019-nCoV Ag Saliva Rapid Test Kit - качествено откриване на SARS-CoV-2 антигени в проби от слюнка.

  · Чувствителност - 95.04%;

  · Специфичност - 98.54%

  https://ridacom.com/products/view/7549

  Следвайте ни, за да научавате първи за последните иновации в диагностиката и промоционалните ни кампании!

  С пожеланиe да си подарим едни наистина прекрасни летни дни, такива, които в момента спокойно можем да наречем „като едно време“.

  Оставаме на Ваше разположение!