Меню

  1copy™ COVID-19 qPCR 4plex Kit - кит за бърза 50-минутна детекция на COVID-19

  12.05.2021

  Уважаеми Партньори и Приятели,

  Real-Time PCR тестът остава златен стандарт за доказване и потвърждаване на инфекция с COVID-19, поради доказано най-високата си чувствителност пред всички останали налични методи. Основен недостатък на този метод е продължителността на анализа, който обикновено е около 2 часа.

  Бързият анализ е приоритет както за пациентите, така и за специалистите, вземащи решение относно грижата за пациента, контрола и ограничаването на инфекцията.

  Представяме на Вашето внимание 1copy™ COVID-19 qPCR 4plex Kit, CE IVD (1 drop, Ю. Корея) – кит за бърза 50-минутна детекция на COVID-19!
  Част от предимствата и характеристиките на 1copy™ COVID-19 qPCR 4plex Kit, CE IVD (1 drop, Ю. Корея) са:

  • Едновременна детекция на 3 гена на SARS-CoV-2: RdRp, N и Е ген
  • Включена ендогенна вътрешна контрола GADPHза оценка на процеса на пробовземане и екстракция на вирусната РНК
  • Бърз анализ: 50 мин.
  • Висока чувствителност: 5 копия/реакция
  • CE-IVD и US FDA сертифициран

  Свържете се с нас за повече информация относно теста. Нашите експерти са насреща да съдействат с препоръки и съвети за оптимизиране на времето и производителността на целия аналитичен процес като Ви запознаят с най-съвременните автоматизирани и роботизирани решения и други иновативни предложения.

  През този месец RIDACOM обявява своята промоционална кампания на продукти за диагностика на COVID-19 с отстъпки до -30%. Запознайте се с нашите актуални промоционални предложения като се свържете с нас.

  С най-добри пожелания,

  Екипът на RIDACOM