Меню

  Autof MS 1000 MALDI-ToF - Революция в Микробиологията

  07.07.2021

  Уважаеми Партньори и Приятели,

  Бързата и акуратна идентификация на микроорганизми e решаващa в диагностиката. Въпреки че конвенционалните методи, които се основават най-вече на биохимични тестове и дълги инкубационни процедури, са прецизни и чувствителни, те са времеемки и скъпи, за да бъдат ежедневно използвани.

  MALDI-ToF представлява революционна аналитична технология, която понижава времето за идентификация на микроорганизми, предоставя по-висока чувствителност и специфичност на нивото на вида и щама и редуцира многократно разходите за реактиви и консумативи, по този начин предлагайки решение на проблемите поставени от традиционните техники.

  RIDACOM има удоволствието да представи на Вашето внимание Autof MS 1000 MALDI-ToF от Autobio – автоматизирана система за високоскоростна и надеждна идентификация и таксономична лазерно-индуцирана класификация на бактерии, дрожди, гъбички, нишковидни гъбички и микобактерии на базата на протеомни отпечатъци.  Autobio е най-бързо развяващата се китайска микробиологична компания разработила MALDI-ToF система за идентификация на микроорганизми, базирана на собствено ноу-хау, напълно конкурентна на Bruker и със значителни предимства пред BioMerieux.

  Autof MS 1000 е MALDI-ToF системата с най-добри характеристики към момента, които включват:

  • Най-пълна база данни с повече от 4943 вида и 15993 щама, която се обновява и обогатява регулярно и безплатно
  • Изключително висока производителност, над 300 проби на час
  • Висококачествен лазер детектор, произведен в Германия с удължен живот, минимум 400 милиона лазерни изстрела, което приблизително се равнява на идентифицирани общо 900 хиляди проби
  • Йонно самопочистване, което елиминира необходимостта от ръчно или лазерно почистване, по този начин запазвайки живота на лазера
  • Компактен размер, улеснена работа с един компютър и софтуер
  • Включена инсталация, обучение и безплатна профилактика за първите 2 години.

  Специални ценови условия приложени до края на 2021 г.

  С Autof MS 1000можете да се запознаете по-подробно на: https://ridacom.com/products/view/7557

  При желание за допълнителна информация, онлайн презентация или възможност да направите Autof MS 1000 част от Вашата лаборатория, не се колебайте да се свържете с нас!

  Поздрави и хубава седмица,

  Екипът на RIDACOM  Файлове за изтегляне:
  Изтегли Autof MS 1000 Brochure - EN