Меню

  Промоционална кампания - Зелен сертификат за антитела

  10.11.2021

  Уважаеми Партньори и Приятели,

  От 11 ноември влиза в сила новата заповед на Министъра на здравеопазването, с която се въвеждат зелените сертификати, получени след изследване на антитела. Документът ще важи само на територията на страната и е за срок от 90 дни.

  Във връзка с диагностиката на текуща или преминала инфекция с COVID-19 и количественото измерване на образувалите се антитела, RIDACOM има специално предложение, с което да подпомогне диагностичните центрове.

  При поръчка на 10 броя кита всеки месец, получавате четец на микроплаки безплатно, за периода на договора.

  Високото качество на реагенти, кратката процедура за работа и лесното превръщане на количествения резултат в международни мерни единици BAU/ml (Binding Antibody Units), би улеснило работата на специалистите, както и да увеличи капацитета на всяка лаборатория. Нашите експерти са на разположение за внедряване на ELISA процеса и поддръжка на съвременните и удобните за работа ELISA четци.

  Продуктите включени в промоцията са:

  Научете повече за изцяло автоматизирания имуноанализатор NAISSA:

  • NAISSA Monotest Immunoanalyzer
  • Консумативите към NAISSA Monotest Immunoanalyzer притежават CE-IVD маркировка и са включени в базата данни на Съвместния изследователски център към Европейската комисия: NAISSA SARS-CoV-2 ELISA Kits

  Оставаме на Ваше разположение с най-добрите предложения за диагностика на SARS-CoV-2.

  Поздрави,

  Екипа на RIDACOM