Меню

  Коледна Промоционална Кампания 2021

  21.12.2021

  Уважаеми Партньори и Приятели,

  В духа на най-топлите и дългоочаквани Коледни празници, RIDACOM отново е до Вас! Докато търсите коледни подаръци за Вашите близки и колеги, ние подготвихме Коледна Промоционална Кампания, в която бихте могли да се докоснете до едни от най-интригуващите и иновативни диагностични решения, както и най-търсеното базово лабораторно оборудване.

  До 31 Януари 2022г. всички Ваши желанията могат да станат реалност! Имате възможност да поръчате невероятни апарати с отстъпкиот 10% до 99% и да допълните колекцията си от качествени високотехнологични инструменти, които ще улеснят работния процес и ще Ви позволят да се насладите на добрите резултати. Запознайте се по-подробно с кампанията ни, на следния линк: Коледна Кампания.

  Заедно с нашата промоционална кампания бихме искали да обърнем внимание на новата 2022 година, която вече e на прага ни и с настъпването на тези светли празници, ние от семейството на RIDACOM бихме искали да Ви пожелаем благоденствие, мир, топлина и повече надежда за бъдещето, изпълнено с положителни емоции и нови възможности.

  С най-топли чувства,

  Екипът на RIDACOM