Меню

  Диагностика на Човешки Папиломен Вирус (HPV)

  28.09.2017

  Месец септември бе обявен от CDC за месец на борба и превенция с онкологичните заболявания на женския генитален тракт (цервикален, овариален, утеринарен, вагинален и вулварен рак).

  Всяка година в САЩ повече от 90 000 жени биват диагностицирани с рак на репродуктивните органи и около 30 000 от тях в последствие умират. Причините често са свързани с липса на ясно изразена симптоматика за развитие на заболяването, както и ниска информираност сред населението за методи за контрол и превенция. Известни са 5 вида гинекологичен рак – на матката, на яйчниците, шийката на матката, вулвата и вагинален. В световен мащаб ракът на маточната шийка е най-често срещаният тип гинекологичен рак. Най-често причината за развитие на рак на маточната шийка е инфекцията с високо рискови генотипове на човешки папиломен вирус (HPV). Според препоръки на Световната Здравна Организация, най-добрият начин за намаляване на броя на заболелите и смъртните случаи е прилагането на адекватна скринигова програма, коята включва цитологичен тест и ДНК тест за HPV на всеки 3 до 5 години за всички жени на възраст между 21-65 години.

  Ние от RIDACOM смятаме, че добрата информираност на обществото е първата и най-важна стъпка в борбата с тези заболявания. В месеца, посветен на борба и превенция на гинекологичния рак, представяме на фокус продуктите от нашето портфолио за диагностика на човешки папиломен вирус (HPV).

  Имаме удоволствието да Ви запознаем с най-пълното и уникално портфолио от решения за диагностика на HPV. Единствено при нас може да откриете диагностични китове за Скрининг и Генотипиране на HPV по всички молекулярни методи: PCR в реално време, Гел-Електрофореза, Флоуресцентна детекция и Хибридизация върху Стрип.

  RIDACOM подкрепя редовния профилактичен скрининг на маточната шийка, предоставяйки 25% отстъпка за всички диагностикуми включени в каталога до края на месец октомври.

  Вече повече от 10 години RIDACOM е най-модерната и иновативна диагностична компания на Балканите, предлагайки съвременни лабораторни решения, които отговарят на най-високите професионални стандарти, адаптирани към Вашите нужди.

  Може да разчитате на нас за въвеждането на методите, както и за цялостно съдействие при проектирането, оборудването и въвеждането в експлоатация на Вашата генетична лаборатория.  Файлове за изтегляне:
  Изтегли Диагностика на Човешки Папиломен Вирус (HPV)