Меню

  Регистрирайте се до 31 декември 2017 и спечелете ecopipette на CAPP!

  31.12.2017

  Наградата ще се изтегли в първите дни на 2018 година.

  Участие ще може да вземат всички потребителите регистрирани, след 16 ноември 2017.

  Вече регистрираните потребители преди 16 ноември 2017, ще могат да вземат участие в томболата за ecopipette на CAPP, като в периода 16 ноември – 31 декември, изпратят минимум една от своите заявки през www.ridacom.com

  Запознайте се с всички предложения от серията ecopipette на "CAPP" от които можете да се възползвате, като натиснете тук.

  Автоматичните пипети ecopipette са от най-висок клас. ecopipette са единствените, които работят със сменяем фиксиран или вариабилен брояч. ecopipette са създадени от издръжливи възобновяеми материали, гарантиращи дълъг живот на пипетата и са чудесен избор за тези от вас, които държат на безкомпромисно качество, прецизност и доброто отношение към природата. Линията ecopipette включва модели с вариабилен и с фиксиран обем.

  В сайта ни ще откриете редица удобства и функционалности, които ще улеснят работата ви с нас!

  Тук може да намерите подробна, енциклопедична информация за над 7000 микробиологични и лабораторни продукта, новини и събития, както и лесна система за комуникация с нас.

  Използвайте интуитивната ни търсачка за да намерите бързо и лесно всичко от което имате нужда във вашата лаборатория.
  Ако все пак не успеете не се колебайте да ни изпратите конкретното си запитване за продукти, които все още не намирате в сайта ни.

  Екипа на РИДАКОМ, Ви желае успех!