Меню

  -15% на ELISA китове за Chlamydia

  16.07.2018

  Представяме на Вашето внимание сравнително проучване на диагностикуми за хламидия на 8 водещи производители, проведено в референтната лаборатория за инфекции с хламидия в Университетската болница в Йена. Изпитването сравнява специфичността и чувствителността на различни тестове за Chlamydia pneumoniae и Chlamydia trachomatis от световно признати производители.

  Резултатите доказват високата специфичност и чувствителност на ELISA метода, като на първо място сред ELISA китовете се нарежда немският производител Virion\Serion.

  Institut Virion\Serion GmbH има над 35-годишен опит в култивирането и пречистването на антигени на инфекциозни заболявания. Дългогодишният опит и доказаното качество на диагностикумите го правят един от най-предпочитаните производители в областта на имуноанализите.

  Сред предимствата на ELISA китовете за Chlamydia на Virion\Serion са:
  ◦ лесната процедура за работа и отчитане
  ◦ високата специфичност
  ◦ работата само с един стандарт
  ◦ достъпните цени, предоставени от RIDACOM

  До 31.08.2018 имате възможността да се възползвате от -15% отстъпка от цената на всички ELISA китове на Virion\Serion, като разчитате на нашето компетентно съдействие при избора на най-подходящите диагностикуми за Вашата работа!

  За да научите повече, споделяме с Вас каталог с предлаганите продукти за имунологична диагностика, както и подробни данни от Сравнителното проучване на референтната лаборатория за инфекции с хламидия в Университетската болница в Йена.

  Освен най-богатото портфолио за диагностика на полово предавани болести, RIDACOM предлага голямо разнообразие от ELISAкитове. Свържете се с нас, за да получите информация, както и нашите най-добри ценови предложения!  Файлове за изтегляне:
  Изтегли Evaluation Chlamydia