Меню

  RIDACOM взе участие нa XIV-тия Конгрес на българските микробиоолози с международно участие

  01.11.2018

  Между 10-ти и 13-ти октомври в гр. Хисаря, RIDACOM имаше честта да присъства на 14-тия Конгрес на Микробиоолозите в България. Конгресът бе с международно участие и много специални гости от различни държави поднесоха на аудиторията интересни лекции и представиха своите постери с информация за последните иновации в света на микробиологията. По време на Конгреса се обсъдиха важни теми в областта на клиничната и ветеринарна микробиология, контрола и безопасността на храните, вирусологията, инфекциозната имунология, микологията, промишлената микробиология и микробните биотехнологии, почвената микробиология, растителната микробиология и др.

  RIDACOM представи на гостите на събитието най-новите попълнения в своето портфолио и демонстрира някои от последните модели лабораторна апаратура като: изключително компактния 32-ямков Wee-32™ Thermal Cycler и прецизният TurboCycler 2 с изключително бърза скорост на нагряване и охлаждане.

  На нашия щанд, радващ се на изключително голям интерес, бяха изложени и демонстрирани широка гама продукти и услуги, които предлагаме в областта на микробиологията.

  По време на Конгреса беше представена и изложбата от бактериални шедьоври Агар Арт 2017, предлагаща се и в умален вариант под формата на албум от уникалните картини. Гостите успяха да се насладят на тази интересна форма на изкуство и да се докоснат до пъстрия свят на бактериите.

  За нас беше истинско удоволствие да се срещнем отново с нашите партньори, както и да се запознаем с нови интересни хора, работещи в областта на микробиологията. Благодарим ви!

  В случай, че сте пропуснали да се срещнете с екипа ни по време на събитието, не се колебайте да се свържете с нашите продуктови експерти чрез обаждане, e-mail, формата ни за запитвания или онлайн чат, за да получите подробна информация за представените на конгреса решения за Вашата лабораторна работа!

  До нови срещи!