Меню

  Екипът на RIDACOM се включи в Единадесетото издание на Ветеринарномедицинското изложение Булвет Медика

  05.12.2018

  От 11-ти до 14-ти октомври RIDACOM участва в единадесетото издание на Националното Ветеринарномедицинско изложение Булвет Медика, организирано от Ветеринарномедицинския факултет при Тракийски университет, гр. Стара Загора.

  Тази година събитието съвпадна и с честванията на 95-тата годишнина на Факултета като официални гости бяха заместник-министъра на Министерство на земеделието, храните и горите (МЗХ) и директора на Българска Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ).

  И тази година фирма RIDACOM представи на своя щанд множество от продукти и персонални лабораторни решения в сферата на ветеринарната диагностика като акцентира върху: молекулярната диагностика, ELISA китове, антибиотична чувствителност и резистентност; идентификация на микроорганизми; микробиологични хранителни среди; лабораторна апаратура и оборудване; лабораторни консумативи и много други.

  За нас беше изключително удоволствие не само да се срещнем със свои партньори и приятели, но и да научим новите тенденции в света на ветеринарната медицина.

  Благодарим Ви и до нови срещи!