Меню

  За нас

  RIDACOM е водещ доставчик в сферата на лабораторните изпитвания, биологическите, химическите и медикобиологичните науки.

  RIDACOM е лидер в предоставянето на съвременни лабораторни решения, които отговарят на най-високите професионални стандарти - лабораторни тестове и реагенти, хранителни среди и добавки, готови китове и диагностикуми, лабораторна апаратура и консумативи, цялостно проектиране, оборудване и въвеждане в експлоатация на специализирани лаборатории.

  Ние вярваме, че науката и диагностиката трябва да са достъпни и клиентът трябва да се чувства свободен при избора си и затова предлагаме продукти, услуги и комплексни решения с най-високо качество от ново поколение, които дават възможност на потребителите да получават най-доброто на най-добри цени.

  Обширното портфолио на RIDACOM включва висококачествени продукти и услуги в най-разнообразни области на приложение:

  Микробиология

  Качество и безопасност на храните

  Вирусология

  Имунология

  Фармация

  Клинична диагностика

  Молекулярна биология

  Научна и изследователска дейност

  Аграрни науки

  Клетъчна биология

  Генетика

  Ветеринарна диагностика

  Наука и образование

  Анализ на околна среда и питейни води

  Производствени лаборатории

  Биотехнологии


  RIDACOM e най-добрият избор за вашата лаборатория защото:

  + Вие ще получите Вашите доставки от ISO сертифициран доставчик, съхранявани при оптимални условия в първокласни складови бази и с гарантиран дълъг срок на годност.

  + Можете да се свържете с нас по всяко време, за да обсъдим Вашите технически нужди и въпроси. Компетентното обслужване на клиенти е основен приоритет за нас!

  + Можете да избирате от пълен набор от микробиологични и лабораторни продукти и апарати ... над 50 000, включително и много "трудни за намиране" продукти.

  + Вашите пратки се доставят бързо, обикновено на следващия ден, в резултат на складова наличности от над 5000 артикула и възможност за експресна доставка на по-голямата част от продуктовия асортимент.

  + Вие ще получите пълно съдействие от компетентни сътрудници, при употребата на всеки наш продукт. Може да разчитате на нас за внедряване на нови методи, инсталация на апаратура и обучение от квалифицирани специалисти, за да гарантираме оптималните резултати при употребата на доставените от нас продукти.