Меню

  XIX Национален конгрес по клинична микробиология и инфекции на БАМ - 14.09-16.09.2021г.

  14.09.2021

  Уважаеми Партньори и Приятели,

  С огромно вълнение и нетърпение очакваме да Ви посрещнем и тази година на XIX Конгрес по Клинична Микробиология и Инфектология (14-16 Септември 2021, Парк Хотел Москва, София).

  С всяка следваща година срещите ни с Вас стават все по-сърдечни и оставят за дълго най-топли и мили спомени у нас.

  Ще се радваме да споделим с Вас натрупаните през изминалата година емоции, знания и опит. Имаме толкова много да разкажем и покажем. Както винаги на фокус ще бъдат най-новите продукти от портфолиото на RIDACOM.

  Ще представим най-съвременните и иновативните решения в микробиологичната и вирусологична диагностика:

  • Autof MS 1000 MALDI-ToF - система за бърза и надеждна идентификация на микроорганизми с най-голямата съществуваща база данни от видове и щамове. Autof MS 1000 се отличава с иновативен технологичен дизайн, позволяващ да се преодолеят недостатъците на предшестващите MALDI-ToF системи, удължавайки живота на апарата и подобрявайки параметрите на работа, времето и точността на идентификация.
  • Микробиом - нашето портфолио от тестове за анализ на микробиома става все по-голямо и по-голямо. Ще представим възможности за комплексен количествен анализ и оценка на микробиома в различни отдели от човешкото тяло. Ще говорим за гастроинтестинален микробиом, микробиом на репродуктивния тракт, микробиом в устната кухина, кожен микробиом и др. Предизвикваме Ви да откриете микробиом, който да не можем да изследваме!
  • Бързи методи за молекулярна диагностика на SARS-CoV-2 - най-бързия, одобрен от FDAкит за SARS-CoV-2 детекция с 3 гена (RdRp, E и N ген)
  • Мултиплексни Real-Time PCR панели за диагностика на Респираторни инфекции - детекция на най-честите и значими причинители на респираторни инфекции, тестове за диференциране на SARS-CoV-2 от други респираторни патогени, идентифициране на SARS-CoV-2 варианти, едновременна детекция и диференциране на повече от 15 респираторни причинителя в една проба, типизиране и субтипизиране на грипни вируси, и др.
  • Автоматизиране на лабораторните процеси - персонализирани решения за различен обем проби, достъпни за всяка лаборатория
  • Бързи тестове - най-добрите и надеждни тестове за откриване на SARS-CoV-2 в цял свят на най-достъпни цени
  • Методи за количествено определяне на SARS-CoV-2 в клинични проби
  • Много други спиращи дъха иновации и рационални решения за ежедневните предизвикателства в лабораторията

  Мисия № 1 за нас ще бъде доброто Ви настроение. Подготвили сме много забавления, игри и изненади. Следете нашата Facebook страница, за да се информирате за всички наши активности, предстоящи в рамките на конгреса. Разберете как може да се включите в играта за голямата ни награда.

  Очакваме Ви на обичайното място от 14ти до 16ти септември, за да прекараме незабравимо време заедно!

  С най-добри пожелания,

  Екипа на RIDACOM  Файлове за изтегляне:
  Изтегли Програма