Меню

  Колектори за слюнка

  12.10.2020

  Докато в България, заради COVID-19, студентският живот представлява смесица от онлайн и присъствено обучение, а в много страни на запад се наблюдава само онлайн такова, Университетът на Илинойс - Чикаго прави всичко възможно, за да задържи студентите си в кампуса. С новия си, базиран на слюнка, PCR тест за COVID-19, университетът тества всички студенти, преподаватели и персонал по два пъти на седмица. В сравнение с назалния тест, тестът, базиран на слюнка, е бърз, с лесна процедура на пробовземане и рентабилен, тъй като тестовете за слюнка не изискват назални тампони и специализиран персонал, който да вземе пробата.

  Затова днес представяме на Вашето внимание нашето ново предложение: КОЛЕКТОРИ ЗА СЛЮНКA

  Колекторите за слюнка се използват широко при детекция на SARS-CoV-2, детекция на гени, обработка на цитологични проби, вирусологични клетъчни култури, ELISA и молекулярна диагностика. Те предоставят лесен начин за безконтактно събиране на проби, което представлява и по-малък риск за здравните специалисти.

  Пробата се събира от орална слюнка чрез епруветка за събиране, след което следва равномерно смесване с разтвор за съхранение на слюнката, за да се осигури целостта на ДНК / РНК.

  Свържете се с нас за повече информация!  Файлове за изтегляне:
  Изтегли Leaflet-Saliva_Collectors-BG
  Изтегли Leaflet-Saliva_Collectors-EN