Меню

  INSTAND - Програми за външен контрол на качеството на методите за детекция на вируси

  20.06.2022

  Методите за детекция и идентифициране на вирусни причинители на инфекции са важна част от съвременната инфекциозна диагностика. Поради специфичните си структурни и генетични особености точната етиологична диагностика на вирусни инфекции все още продължава да бъде предизвикателство.

  Две са основните групи методи, използвани рутинно във вирусологичната диагностика - молекулярно-генетични и серологични.

  Новият кръг на INSTAND за външен контрол на качеството на методите за детекция на вируси дава възможност да проверите характеристиките на Вашите анализни методи и протоколи!

  В прикачения файл ще откриете пълен списък с програмите за външен контрол на INSTAND върху методите за детекция на вирусен геном и вирусна имунологична диагностика.

  За всички програми може да се регистрирате до 01.07.2022г.!

  Всеки регистрирал се участник може да се възползва от 10% отстъпка при поръчката на ELISA или Real-Time PCR китове за вирусна диагностика.

  Правилната диагноза изисква осигуряване на лабораторни резултати с висока аналитична и диагностична надеждност!

  Като официален партньор на INSTAND ще се радваме да окажем пълно съдействие във всеки етап на участие в програмите за външен контрол!

  Повече информация за INSTAND можете да откриете ТУК.

  Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация и желание за регистрация!  Файлове за изтегляне:
  Изтегли INSTAND - Програми за външен контрол на качеството на методите за детекция на вируси
  Изтегли INSTAND - EQA Virus Genome Detection