Меню

  Нови цени на бързи тестове за антиген в подкрепа на експресната диагностика на COVID-19 от RIDACOM

  02.12.2020

  Уважаеми Партньори и Приятели,

  През последните четири седмици са докладвани повече случаи на COVID-19, отколкото през първите шест месеца от пандемията.

  Надеждната и бърза диагностика с помощта на антигенни тестове е все по-често дискутирана тема сред специалисти и световни лидери.

  В доклад на ECDC от 19.11.2020 се предлага корекция на настоящата дефиниция за потвърден случай на COVID-19, а именно освен положителен резултат от RT-PCR, положителен бърз антигенен тест също да се приема за лабораторно потвърждение (при определени условия).

  RIDACOM, съвместно с нашите партньори от SD Biosensor и Humasis, за пореден път заемаме отговорната позиция на водещ доставчик с цел да осигурим най-висококачествените и точни тестове при най-достъпни условия.

  За да бъде по-достъпна бързата диагностика на COVID-19, Ви представяме възможност да се възползвате от нашите нови по-добри цени при поръчка на:

  1) STANDARD Q COVID-19 Ag Test - 25 теста - https://ridacom.com/products/view/7517

  2) Humasis COVID-19 Ag Test - 25 теста - https://ridacom.com/products/view/7518

  За допълнителна информация относно цялостните ни решения за диагностика и всички новости свързани с COVID-19, следете сайта ни: https://ridacom.com/category/714/diagnostika-na-COVID-19

  За актуални новини можете да следите и нашата фейсбук страница: https://www.facebook.com/ridacombg